Van'da açılışı gerçekleştirilecek 22 yatırımın açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte ziyareti duyrulan Başbakan Binali Yıldırım Van'a geldi. Başbakanın beraberinde sürpriz isimler var!

Başbakan Yıldırım'ın Van ziyareti öncesi Van Ferit Melen Havalimanı'nda büyük hareketlilik yaşanırken 3 ayrı uçakla Van'a bir çok bakan, milletvekili ve siyasetçi geldi.

BAŞBAKAN O İSMİ DE GETİRDİ!
Başbakan Yıldırım'ın bu akşam Tuşba Belediyesi Tarafından düzenlencek olan iftar programına katılması öncesinde kalabalık bir grup havalimanında karşılama için bekledi. Başbakanın gelişi öncesi Van'a ilk olarak İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli geldi. Tarifeli uçakla gelen iki bakanın uçağında sürpriz bir isim de başbakanın Van programına eşlik etmek için Van'a indi. Başbakanın Van programında Van ziyaretlerine eşlik etmek için Van eski milletvekili Hüseyin Çelik'in de gelmesi dikkatlerden kaçmazken, Çelik'in başbakanın daveti üzerine Van'a geldiği öğrenildi.

BÜYÜK EKİPLE GELDİ!
Van'a inen ikinci uçakta ise yine önemli isimler ardı. Başbakanlık özel uçağı ile Orman Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte Kalkınma eski bakanı Cevdet Yılmaz, Van milletvekilleri Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk Van'a geldi. Havalimanında karşılanan heyet arasında Ak Parti'nin Van eski milletvekilleri Gülşen Orhan, İkram Dinçer, Kayhan Türkmenoğlu gibi isimler de yer aldı. Bu isimler dışında Ak Parti'nin 7 Haziran Van Milletvekili adaylarından Ömer Çaha da heyet arasında yer alan isimler arasında dikkat çekti.

BAŞBAKAN VAN'DA
Van'a inen son uçakta ise Başbakan Binali Yıldırım vardı. Başbakan Yıldırım, bakanlar, milletvekilleri ve siyasetçilerin de olduğu kalabalık bir ekiple Van havalimanında karşılandı. Van'a iner inmez AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen Danışma Kurulu Toplantısı'na giden Başbakan Yıldırım, burada partililer ile bir araya geldi. Yıldırım, Valilik ziyaretinin ardından Tuşba Belediyesi tarafından düzenlenen iftar etkinliğinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nin yatırımlarının da açılışını gerçekleştirecek. (Kaynak: Şehrivan Gazetesi)

3-621.jpg

Editör: Wan Haber