Malatya'da başarılı tekvando sporcuları, diploma ile ödüllendirildi.
Doğuş Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen program kapsamında tekvando sporunda başarılı olan sporculara diploma verildi. Kulüp bünyesindeki diploma töreni öncesinde bir eğlence programı düzenlendi. Eğlence programı sonrası başarılı sporculara diplomaları verildi.
Doğuş Spor Kulübü imtiyaz sahibi ve Tekvando Milli Takım Antrenörü Nedim Türk, başarılı sporcuları diploma ile ödüllendirdiklerini ifade ederek, diploma töreninde sporcular ile aileleri bir araya getirdiklerini söyledi.
Kulüp olarak sporu ve sporcu aileleriyle bir bütün olduklarına dikkat çeken Türk, "Kuşak sınavımız sonrası "Diploma, birlik ve dayanışma gecemizi" düzenledik. Bu gecede, velilerimiz ve sporcularımız hep bir araya geldi. Başarılı öğrencilerimiz bu gecede ödüllendirerek, aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirmelerini istediğimiz için bu geceyi düzenledik. Yoğun bir katılım oldu. Çok mutluyuz" diye konuştu.
Malatya'nın tekvando sporunda iyi bir potansiyele sahip olduğunu kaydeden Türk, şunları ifade etti: "Malatya'nın tekvando geleceği her zaman için iyi olmuştur. Çünkü altyapısı güçlü bir branş. Şuanda branşlar içerisinde futboldan sonra çok sporcuya sahip olması nedeniyle iyi bir potansiyel var. Buda ileri ki seviyede başarılı sporcuların çıkacağına işret anlamına geliyor. Aynı zamanda daha önceki nesilden gelen başarıların örnek alınacağını düşünüyorum. Çünkü Malatya'mız Olimpiyat, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında derece çıkarmış bir il olma unvanını taşıyor. Ben inanıyorum ki gençler bunları örnek alacaklar ve daha iyi başarıları Malatya'ya getireceklerdir. Malatya'da çok kıymetli antrenör ve başarılı sporcularımız var. Daha önce milli takımlarda görev yapmış, şuanda da milli takımda görev yapan çok başarılı antrenörlerimiz var. Genç sporcularımız, spor kulüplerinde bu antrenörlerimizin yanına gitsinler ve onların tecrübelerinden faydalansınlar. Hem sağlıkları hem de gelecekleri için bu antrenörlerimizden faydalanırlarsa, tekvando sporunda daha büyük başarılara ulaşırlar."
(FD-ÖK-Y)

10.02.2013 16:09:57 TSI

Editör: Wan Haber