Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Artık Canik her alanda zirvede yer almaktadır. Sağlık, kültür, eğitim, spor, konutlaşma anlamında Canik öncü ve örnek konumdadır" dedi.
Aksaray'da 51 ilden bin 250 sporcunun katılımı ile yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda önemli dereceler elde eden Canik Belediyesi Kick Boks Takımı antrenörleri Mustafa Şencan, Fatih Karagül ve Esra Macit ile sporcular, Başkan Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Spor ve kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Genç'e teşekkür eden Antrenör Mustafa Şencan, "Sporcularımız şampiyonada 3 ikincilik, 7 üçüncülük elde etti. Canik'te geleceğin şampiyonları yetişmektedir. Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi bizim için önemli bir imkandır. Bu bakımdan başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Sporcuları tebrik eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, "Çocuklarımızın hepsi pırıl pırıl. Bu tesisler böyle şampiyonlar, başarılar çıkarmak için var. Biz misyonumuzu ve vizyonumuzu oluştururken her alanda başarıyı yakalayan bir ilçe ve belediye olarak yola çıkmıştık. Artık Canik her alanda zirvede yer almaktadır. Sağlık, kültür, eğitim, spor konutlaşma anlamında Canik zirvededir. Alışveriş merkezleri, modern yaşam alanları ile ilçemiz öncü ve örnek bir yaşam merkezi haline gelmiştir" diye konuştu.
Türkiye şampiyonasında dereceler elde eden sporcular, başarılarını kendilerini destekleyen Başkan Osman Genç'e armağan etti. Başkan Osman Genç ise küçük sporculara çeşitli hediyeler verdi.
(SAM-SLH-Y)

20.02.2013 14:46:21 TSI

Editör: Wan Haber