Adıyaman'ın Kahta ilçesinde son zamanlarda meydana gelen olaylarda başarılı çalışmalar yaparak, bu olayları sonuca ulaştıran polis memuru altın ile ödüllendirildi.
Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen programda, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Eser tarafından başarılı polis memuru Hasan Uzuntaş'a altın hediye edildi. Programa İlçe Emniyet Müdürü Ercsan Eser'in yanı sıra Hürriyet Polis Karakolu Amiri Ömer Faruk Boran, emniyet amirleri ve polisler katıldı.
Emniyet Müdürü Ercan Eser yaptığı konuşmada, "Emniyet teşkilatı çok disiplinli bir kurumdur. Burada yapılan hatalar nasıl ceza görüyorsa, yapılan güzel şeyler de ödülle karşılık buluyor. Biz de son zamanlarda Kahta'da yaşanan olaylarda çözüm noktasında başarı gösteren arkadaşımızı ödüllendiriyoruz. Olayları çözme, olayların yaşanma saati ile sonuca ulaştırılıp suçluların hemen yakalanması arasındaki sürenin az olması göz önüne alınarak polis arkadaşımız Hasan Uzuntaş'a ödül veriyoruz. Kendisi son olarak yaşanan olayda da başarı göstermiş ve suçluları hemen tespit etmiştir. Olayın kovuşturma sürecinde mesai gözetmeksizin çalışması da ayrıca bizi onurlandırmıştır. Diğer polis arkadaşlarımız da bu olayda ellerinden geleni yaptılar. Tabi bu bir ekip işidir ama özellikle daha fazla çaba harcayan arkadaşımıza bu ödülü veriyoruz. İlerde başarı gösteren tüm polis arkadaşlarımıza aynı şekilde ödül vermeyi düşünüyoruz. Bununla birlikte olaylarda görünmeyen kahramanlar da vardır. İşte bizim de iki tane kahramanımız var. Üç gün boyunca gece gündüz bize hizmet eden iki tane yardımcı personelimiz var. Onlar da ödülü hak ediyorlar. Bizi çalışmalarımız süresince yalnız bırakmayan yardımcı personelimiz Aziz Süt ve Osman Baba'ya da birer hediye paketimiz olacaktır. Teşkilatımız adına hepinize çok teşekkür ediyor, ödülleri hak eden arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Ödülleri İlçe Emniyet Müdürü Ercan Eser ve Emniyet Amiri Ömer Faruk Boran polis memurlarına takdim etti.
(Şİ-Y)

01.12.2012 16:29:24 TSI

Editör: Wan Haber