Mersin Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, 2012 yılı çalışma programının üzerinde çalışmalar yapan 65 personelini başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2012 yılında ormancılık faaliyetlerinden, fidan dikimi, toprak işleme ve rehabilitasyon, meşcere bakımı, standartlara uygun üretim işleri, bakım damgasının gerçekleştirilmesi, koruma, silvikültür, yardop, işletme pazarlamada müşteri memnuniyeti, tohum ekim programı, dikili satış, köylerin orman kadastrosu çalışmaları, fidanlık çalışmaları, ORKÖY çalışmaları ve koruma faaliyetleri gibi konularda başarı gösteren 65 personel 'başarı belgesi' ile ödüllendirdi.
Ödül töreninde konuşan Mersin Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, "2012 yılında yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı arkadaşlarımız başarı belgesi ile taltif edilmiştir. 2012 yılında hep birlikte başarılı bir ormancılık yılını geride bıraktık. Bu sayede uzun yıllar kar etmeyen Bölge Müdürlüğümüzü hep birlikte çalışarak 2012 yılı sonunda kar eder hale getirdik. Bu başarıda, arazide fidan diken işçilerimizden müdürlerimize kadar herkesin payı var. Tüm arkadaşlarımız görev ve sorumluluklarını başarılı bir şekilde yerine getirmektedirler. Başarı belgesi verdiklerimiz sorumlu oldukları birimlerde programlarının üzerine çıkarak, çok daha gayretli işler yaptılar. 2012 yılı çalışmalarımızda Bakanlığımızın ve Orman Genel Müdürlüğünüzün politikaları ve hedefleri çerçevesinde çok güzel işleri beraberce gerçekleştirdik. Mersin Bölge Müdürlüğü çalışanları olarak ormancılık faaliyetlerinin yanında halkımızı ve öğrencilerimizi bilgilendirici ve bilinçlendirici birçok etkinliği yer verdik. 2012 Yılında yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı arkadaşlarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Arkadaşlarımız bu işleri yaparken çok ciddi gayret gösterdiler, bundan sonra da inşallah 2013 yılında ekip olarak daha başarılı bir yıl geçirmeyi diliyorum" dedi.
(KRY-AKL-Y)

19.01.2013 10:15:37 TSI

Editör: Wan Haber