Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yapılan müsabakalarda dereceye giren Tekirdağ Belediye Spor Kulübü Judo Takımı, Belediye Başkanı Adem Dalgıç'ı makamında ziyaret etti.
Dünya Judo Federasyonu 2012 takviminde yer alan ve Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yapılan minikler, yıldızlar, ümitler uluslar arası internacional judo turnuvasına Türkiye'yi temsilen katılan Tekirdağ Belediye Spor Kulübü Judo Takımı aldığı 4 altın, 5 gümüş ve 7 bronz madalya ile hem Tekirdağ'ın hem de Türkiye'ye sevinç yaşattı.
11 ülkeden 560 sporcunun katıldığı turnuvaya 26 sporcu ile katılan Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün 16 sporcusu madalya kazandı.
Müsabakalara milli takımlar kafile başkanı olarak katılan ve aynı zamanda Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü başkan yardımcısı olan Hasan Önbey, "Sporcularımızla gurur duyduk. Yaşları küçük olmasına rağmen müsabakalarda yaptıkları mücadele çok büyüktü. Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak gereken bütün desteği bütün branşlarımıza ve bütün sporculara vereceğiz. Ayrıca Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç'a ve Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç'a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim." dedi.
Derece alan sporcuları ve Kulüp Başkanı Ali Kılıç, Kulüp Başkan Yardımcısı Hasan Önbey, Antrenörleri Deniz Şilli'yi makamında kabul eden Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç "Biz artık sizin başarılarınıza alıştık, sizi başarılarınızdan dolayı tekrar kutluyorum ve bu başarılarınızın artarak devam edeceğine inanıyorum. Yurt dışına çıktığınızda o ülkenin tarihi yerlerini de gezmenizi, ufkunuzun daha da açılmasını istiyorum." dedi.

18.12.2012 17:47:12 TSI

Editör: Wan Haber