YYÜ’de hem kurum dışı olarak desteklenen 50 bin TL ve üstü projelere imza atmış hem de akademik teşvik puanında dereceye giren akademisyenlere Rektör Prof. Dr. Peyami Battal tarafından teşekkür belgesi verildi.

YYÜ Sosyal Tesisleri’nde başarılı akademisyenlerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Peyami Battal, hocaların başarılarının her zaman üniversite olarak kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “Neticede üniversiteyi bir noktaya doğru taşıyoruz. Gerek teşvik puanlarına baktığımızda gerekse projelere baktığımızda üniversitemizin çok iyi bir performans gösterdiğini anlıyoruz” dedi.

Toplantıyı yapmalarındaki amaçlarından birinin de gösterilen performansı tabana doğru yaymak olduğunu kaydeden Rektör Battal, şunları söyledi:

“Başarıları 100 ve 99 civarında olan arkadaşlarımız var, bunlar bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. Kurumlar müstahdeminden rektörüne kadar beraber yücelir, beraber düşer. Yani sadece rektör gayret etse bir anlamı olmaz, sadece idari ve akademik personel gayret etse yine bir anlamı olmaz; ancak kurumlar ahenk içinde çalıştığı zaman başarısı katlanarak devam eder. Bu şekilde kurumlar yeni ufuklara doğru taşıyabiliriz. Bizde bunu yapmaya gayret ediyoruz. Üniversitenin başarısını sizlerle bir noktaya çekmeye gayret ediyoruz. Bazen gecemiz gündüzümüz olmuyor. Eksik noktalarımızı sizlerin uyarısı ve eleştirileri ile fark edip önerilerinizle de yeni adımlar atıyoruz. Bu başarılı çalışmalarınızda sizlerin atacağı her adımda yanınızdayız, bunu özellikle bilmenizi istiyorum. Hatta ne tür bir fedakârlık lazımsa bunu yapmaya hazır olduğumuzu altını çizerek söylemek istiyorum. Üniversitemizi iyi bir noktaya getirecek hiçbir projenin uzağında olamayız. Yanlışlarımız yok mu? Vardır mutlaka. Yanlışlarımızı da görüp söylemeniz için kapımız sonuna kadar açıktır. Bundan sonra bu etkinliği mutat hale getireceğiz ve başarılı olan arkadaşlarımıza en azından bir teşekkür belgesi vereceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum.”

Rektör yardımcıları Prof. Dr. Murat Demirel, Prof. Dr. Ahmet Kazankaya ve Prof. Dr. Ahmet Faik Öner, Genel Sekreter Doç. Dr. Yusuf Uzun ile akademisyenlerin katıldı program, 39 akademisyene teşekkür belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

Editör: Wan Haber