Bartın Sağlık İl Müdürlüğü Osman Koç, kış aylarının gelmesinin sağlık kurumunu etkilemediğini ve 24 saat yaz, kış görevde olduklarını vurguladı.
Bartın Sağlık Müdürü Osman Koç, yaptığı açıklamada, kış aylarının geldiğini sağlık müdürlüğü başta olmak üzere özel sağlık merkezlerinin de her zaman göreve hazır olduklarını söyledi. Müdür Koç, "Bizim için yaz, kış önemli değildir. Biz her zaman görevimize hazır bir şekilde bekliyoruz. 112 ve hastanelerimizde bulunan ambulanslarımızın kış şartlarına göre tüm bakımları yapılarak hazırlandı. Bunlar, akü, lastik, motor ve antifriz gibi bakımlar gerçekleştirildi. Bartın'ın sağlık kuruluşları ve özel hastanelerde başta olmak üzere il genelinde yaklaşık 7 bin hastaya hizmet veriliyor. Zaten bir sağlık kuruluşu her zaman ek kadrosu ile göreve hazır bekler. İlde bir salgın olayı meydana geldiğinde tüm sağlık kuruluşu personeli sahaya çıkarak çalışmaya başlar. Normal günlerde ise, nöbetçi ekiplerimiz ile başarılı bir şekilde çalışıyoruz" dedi.
Son olarak Müdür Koç, Bartın'ın ilçe ve beldelerinde ki pazar günlerinde ise, ilçe de ve beldede bulunan sağlık merkezleri daha yoğun bir şekilde çalıştığını vurguladı.
(DK-OS-Y)

14.12.2012 14:57:06 TSI

Editör: Wan Haber