Bartın 1.Amatör Ligde mücadele eden Bartın Gençlik Spor'un Futbol Şube sorumlusu İlkay Aydınoğlu, ligde bu sene bir hedef koymadıklarını, gelecek yılda takıma birkaç transfer yaparak zirveye oynayacaklarını belirtti.
Bartın Birinci Amatör Ligi'nde mücadele eden Bartın Gençlikspor'un genel kaptanı İlkay Aydınoğlu, hedeflerinin gelecek yıla dair yaptıklarını söyledi. Takımdaki genç futbolcuların azminden ve oynadıkları futboldan memnun olduğunu dile getiren Aydınoğlu, "Aynı takım ve stratejiyle hedefimiz, devamlılığı sağlamaktır. Takımımız futbolcuların mutlu olduğu bir takım ve yaş ortalaması 18,5 ile ligin Kemerspor ile birlikte en genç takımıyız. Genç futbolcularımızın başarısı bizi sevindiriyor. Kendilerinin Türk futbolu ve Bartın futboluna yeni yüzler olarak katıldıklarını düşünüyorum. Oynadığı her maçta yüksek mücadele gücü ve göze hoş gelen futbol ile rakipleriyle başa baş oynayan takımımızı canı yürekten kutluyorum. Bu yıl ligde bir hedef edinmedik. Ligde mücadele eden diğer 2-3 takım maddi yönden bu seneye çok iyi hazırlandılar. Ben, genç oyuncularımızın bu yıl bir tecrübe kazanarak gelecek yıl itibariyle üst sıraları zorlayacağını düşünüyorum" dedi.
Ayrıca U-17 liginde Bartın şampiyonu olarak Nisan ayında gidecekleri Türkiye şampiyonasında başarılı olacaklarını ifade eden İlkay Aydınoğlu, "U-17 kategorisinde ilimizi temsilen Nisan ayında Türkiye şampiyonasına katılacağız. Oyuncularımızda ki istek ve arzu neticesinde şampiyonada ilimizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı olmak istiyoruz. Şampiyonada hem genç oyuncularımız tecrübe kazanmış olacak hemde profesyonel takımların merceğine alınmak için hünerlerini gösterecekler" diye konuştu.
(DK-OA-Y)

12.02.2013 15:35:57 TSI

Editör: Wan Haber