Edirne Barosu Başkanı Avukat Özgür Yıldırım, meslektaşı olan Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Avukat Müjdat Kahve'ye iade-i ziyarette bulundu. Edirne Barosu Yönetim Kurulu Üyelerinden Avukat Gökhan Karakoç, Avukat Barış Ateş ve Avukat Koray Uymaz'ın da yer aldığı ziyarette konuşan Özgür Yıldırım, "Terörle kucaklaşmayan her partiyle eşit mesafedeyiz" dedi.
AKP İl Başkanı Müjdat Kahve, Baro yönetiminin gerçekleştirdiği iade-i ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sırasında, Edirne'deki 3 büyük partinin de il başkanlarının avukat olduğuna dikkat çeken Kahve, "Siyaset yapacak halimiz yok fakat son 10 yılda gerek adliye çalışanlarının özlük haklarında gerekse de binaların fiziki durumları açısından ciddi düzenlemeler oldu. Bundan sonra da hükümet olarak adalet çalışanlarımızın saygınlığını üst düzeye çıkarmak için çalışmalarımız olacak" dedi.
Baro Başkanı Avukat Özgür Yıldırım ise terörle kucaklaşmayan her partiyle eşit mesafede olduklarının altını çizerek, "Edirne'nin menfaatleri için her partiyle çalışmaya hazırız" dedi.
UZUNKÖPRÜ VE KEŞAN ADLİYELERİ HAKKINDA SON DURUM
Diğer yandan Müjdat Kahve, Uzunköprü ve Keşan adliyeleri ile ilgili son gelişmeleri basın mensuplarıyla paylaştı. Her iki adliyenin de şimdiki durumlarının iç açıcı olmadığını ifade eden Kahve, "Keşan adliyesinin temeli yakın zamanda atılacak. Uzunköprü Adliyesi ile ilgili olarak da arsa sorunu var. Arsa sorunu aşılınca burada da temel atılacak" dedi. Kahve, her iki adliye için de ödenek sorunlarının bulunmadığını belirtti.
Ziyarette her iki taraf birbirine çeşitli hediyeler takdim etti.
(ORA)

11.12.2012 16:12:05 TSI

Editör: Wan Haber