Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Yenibaraj Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, barlarda 500 lira ücretle şarkıcılık yapan Asuman K. (37) bir süre önce Adana'ya gelen Bilal Ayyıldız (23) ile sevgili oldu. Ancak bir süre sonra sevgililer anlaşamadı. Bunun üzerine Asuman K., Ayyıldız'dan ayrıldı. Asuman K. aynı evi paylaştığı için Ayyıldız’dan ayrılınca anahtarın kilidini de değiştirdi. Ancak dün akşam Ayyıldız eve çilingir ile gelerek kapıyı açtırıp içeri girdi. Bu sırada saat 20.00'da Asuman K. annesi Makbule K. ve çocuğu S.A. (14) ile birlikte Erdi Ö.'nün kullandığı otomobil ile evin önüne geldi. Sürücü otomobilde beklerken anne Makbule K, Asuman K. ve çocuğu eve çıktı. Kapıya gelen anne, kızı ve çocuğu kapının açık olduğunu görüp içeri girdi.
 
Eve girdiklerinde Ayyıldız'ın evde olduklarını gördü. Bunun üzerine Ayyıldız ile Asuman K. arasında tartışma çıktı. Daha sonra ise Ayyıldız 8 yerinden bıçaklandı. 14 yaşındaki çocuğun gözleri önünde Ayyıldız kanlar içinde kaldı. Asuman K. annesi ve çocuğu olay yerinden ayrılıp otomobile binip kaçtı. İki kadını ve çocuğu kaçarken gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis eve çıktığında Ayyıldız'ı kanlar içinde buldu. Hemen olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan Ayyıldız hayatını kaybetti. 
 
  Polis daha sonra olayı gerçekleştirdiği düşünülen anne, kızı ve çocuğu bulmak için çalışma başlattı. Asuman K., annesi ve çocuğu Ankara Gölbaşı'nda polis tarafından yakalandı. Zanlılar Adana Emniyet Müdürlüğü'ne getiriliyor. Polis şimdi olayda bıçağı kimin kullanıp Ayyıldız'ı kimin öldürdüğünü belirlemek için zanlıları sorguya alacak.

Editör: Wan Haber