Köylerdeki gençlerle tanışıp kaynaşmak amacıyla yapılan turnuvada her hafta bir köy ile voleybol maçı yapılıyor. Tenzile Ana İlk ve Orta Okulu Spor Salonu’nda akşamları yapılan ve oldukça samimi bir ortamda geçen maçlarda köylü gençler hem Kaymakam ile tanışmanın heyecanını yaşıyor hem de, voleyboldaki yeteneklerini sergiliyor. Gençlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kaymakam Barboros Baran, “Erciş Kaymakamlığı olarak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerimiz devam ediyor. Bu bağlamda her hafta bir köyümüzün gençleriyle bir araya geliyoruz. Bu vesileyle köylü gençlerle hem tanışıp kaynaşma fırsatımız oluyor hem de, birlikte spor yapmanın heyecanına ortak olmuş oluyoruz” dedi.

Voleybol maçlarının bütün köylerle gerçekleşeceğini de belirten Kaymakam Baran, “İki hafta önce maçlara başladık. Şu ana kadar Şerefli ve Pay köyleri ile bir araya geldik. Bugün ise İşbaşı köyümüzün gençleriyle bir araya geldik. İnşallah, ilerleyen haftalarda da bu maçlara devam edip bütün gençlerimizle aynı heyecanı yaşayacağız” şeklinde konuştu.


Maç sonunda İlçe Kaymakamı Barboros Baran’ın kendi eliyle sunduğu tatlıları yiyen köylü gençler ise bu tür etkinliklere öncü olan ve kendilerini sporla buluşturan Kaymakam Baran’a teşekkür ettiler.

Editör: Wan Haber