Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bir bankaya ait para taşıma aracı devrildi. Kazada 1'i hamile kadın olmak üzere 3 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre; Tolga Kızılkaya yönetimindeki 34 AT 5386 plakalı banka para taşıma aracı, Fethiye'den Muğla'ya giderken Döğüşbebelen mevkisinde havanın da yağışlı olması sebebiyle kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen ve yol kenarındaki narenciye tarlasına uçan araç takla aşarak durabildi. Araçta büyük hasar meydana gelirken, araç sürücüsü Tolga Kızılkaya'nın yanı sıra araçta bulunan güvenlik görevlisi Ufuk Karadayı ile banka çalışanlarından Didem Köseoğlu yaralandı.
Ortaca Belediyesi itfaiye ekipleri, Köyceğiz 112 Acil Servis ekipleri, Bölge Trafik ve Jandarma ekiplerinin yardımı ile 3 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 5 aylık hamile olduğu öğrenilen 25 yaşındaki Didem Köseoğlu, Köyceğiz Devlet Hastanesinde yapılan ilk muayenesinin ardından Muğla'ya sevk edildi. Anne adayı ve karnındaki bebeğinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Diğer yaralılardan Ufuk Karadayı ayakta tedavi edilirken, Tolga Kızılkaya ise hastanede müşahede altına alındı.
Kaza sırasında araçta bulunan para ve evraklar etrafa saçılırken, jandarma ve polis etrafta güvenlik önlemi aldı. Kaza sonrası bölgeye gelen banka yetkilileri etrafa saçılan para çantaları ile evrakları bankaya ait bir başka araca yükleyerek götürdü.
(MS-

07.02.2013 17:48:44 TSI

Editör: Wan Haber