Bursaspor, Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı için Özlüce Tesisleri'nden karayolu ile Eskişehir'e hareket etti. Kafilede, kasığında gerilme ve ödem tespit edilen Teteh Bangura yer almadı.
Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Eskişehir'e hareket etti. Yeşil-beyazlı kafileyi 2. Başkan Recep Bölükbaşı, İdari Asbaşkan İsmet Demirel, Basın Sözcüsü Selçuk Eren ve Genel Müdür Vekili İsmail Özdemir uğurladı. 21 futbolcunun yer aldığı kafilede, kasığında gerilme ve ödem tespit edilen Teteh Bangura yer almadı.

"EN ÖNEMLİ RAKİBİMİZ"
Eskişehir'e hareket öncesinde açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu İbrahim Öztürk, "Zor bir maç ama bizim için önemli olan galip gelmek. Bu düşünceyle Eskişehir'e gidiyoruz. İlk yarının bitmesine 2 maç var. Rakibimiz puan cetvelinde bizim üstümüzde yer alıyor. Şu anda en önemli rakibimiz konumundalar. Eskişehir'den 3 puan ile döndüğümüz takdirde içeride oynayacağımız son maçın ardından inanıyorum ki sezonun ikinci yarısında çok daha başarılı işlere imza atacağız. Bu bakımdan hedefimiz Eskişehir'den galibiyet dönmek. İnşallah iyi bir sonuçla Bursa'ya döneriz" dedi.

"KAZANMAK İSTİYORUZ"
Yetenekli oyuncu Hakan Aslantaş ise, "Eskişehirspor özellikle evinde iyi oynayan bir takım. Biz de devre arasına girmeden son iki maçımızı kazanmak istiyoruz ki sezonun ikinci yarısında daha rahat maçlar oynayalım. Şuan her şey iyi gidiyor. İnşallah galip gelen taraf biz oluruz" şeklinde konuştu.
Çok önemli bir mücadeleye çıkacaklarının altını çizen Murat Yıldırım ise, "Son iki maçımızı kazanıp devreyi kapatmak istiyoruz. Takımımız iyi durumda. Gittikçe daha iyi olacağız. Eğer bu iki maçı kazanırsak ligin ilk yarısında iyi bir yerde bitireceğimizi düşünüyorum. İnşallah bunu başarırız" diye konuştu.
(MA-BÇ-S)

13.12.2012 18:01:35 TSI

Editör: Wan Haber