Spor Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor Kulübü yöneticileri taraftarla bir araya geldi.
Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki toplantıda, Kulüp Başkanı Mehmet Kılkışlı, taraftarlara kulübün son durumu hakkında bilgi verdi. Bandırmaspor'un sabit gelirlerinin olmadığını söyleyen Kılkışlı, kendilerini bir sihirbaza benzeterek, "Biz güç şartlarda şapkadan tavşan çıkarmaya çalışıyoruz" dedi.
En büyük temennilerinin Bandırmaspor'a devamlı kazanç sağlanabilmesi maksadıyla bir benzin istasyonu kurulması olduğunu söyleyen Kılkışlı, bu taleplerinin gerçekleşmesi halinde az da olsa gelirlerinin artacağını savundu. Toplantıda taraftarlardan beklentilerini de dile getiren Kulüp Başkanı Mehmet Kılkışlı, Bandırmaspor'un sahasında oynadığı maçlara yeterli sayıda taraftarın gelmediğini sözlerine ekleyerek, "İkinci yarıdaki ilk maçta biletler 5 TL olacak. O maça 4 bin kişi gelirse biletleri 3 lira yapacağız" diyerek, taraftarların maçlara gelerek kendilerine destek olmalarını istedi.
Toplantıda devre arası transferleri ile ilgili bilgiler de veren Başkan Kılkışlı, bu dönemde transfer yapmanın riskli olmasının yanı sıra, görüşülen sporcuların ikinci yarı için aylık 200 bin TL istediğini belirterek, "Biz zaten sezon öncesi bu paralarla anlaşmalar yapıyoruz" dedi.
(TK-MŞ)

10.01.2013 17:55:13 TSI

Editör: Wan Haber