Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Bandırma Basketbol ve Bandırma Gücü takımları tarafından ortaklaşa düzenlenen 2013 yılı sezon açılış töreni Şehit Mehmet Gönenç Lisesi Salonunda yapıldı.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mehmet Cemal Öztaylan, Kaymakam Ali Mantı, Belediye Başkanı Sedat Pekel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, Eti Maden İşletmeleri Müdürü Recep Şekerci ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Bandırma Basketbol Kulübü Başkanı Bora Öziş, Türkiye basketbol kadınlar ikinci, erkeklerde ise üçüncü ligde mücadele eden takımlarının tamamen ilçe sporcularından oluştuğunu söyledi.
Törende konuşan Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, sezon öncesinde Bandırma Basketbol Kulübüne, Gençlik ve Spor Vakfı'ndan 5 bin TL destek vereceklerini belirterek, "Son dönemlerde ilçe genelinde spor faaliyetleri arttı. Bu spor faaliyetlerine katkıda bulunan ve çocuklarımıza sahip çıkan kulüp başkanlarımıza teşekkür ediyorum "dedi.
Törende konuşan Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan ise ilçedeki gençlerin daha iyi ortamlarda spor yapabilmeleri için liseler vadisi projesinin uygulamaya koyulduğunu bu proje içerisinde yüzme havuzları, güreş ve basketbol salonlarının bulunduğunu söyledi.
Kulübe katkıda bulunan kurum ve şahıslara plaket verilmesinin ardından, Bandırma Basketbol takımı ile Banvit Yıldız Erkekler takımı arasında yapılan gösteri maçı ile tören sona erdi.
(TK-RFK-S)

14.01.2013 15:31:52 TSI

Editör: Wan Haber