Tekirdağ'da bir işyerine giren 4 hırsızın balyozla çelik kasayı kırma girişimi güvenlik kamerasına takıldı. Çelik kasayı açamayan kıramayan hırsızlar işyerindeki sigaraları alarak kaçtı.
Edinilen bilgiye göre Karedeniz Mahallesi Toptancılar Sitesi'ne İstanbul'dan hırsızlık yapmak için 4 kişi geldi. Yüzü maskeli 4 kişi toptancılar sitesindeki bir işyerine girerek çelik kasayı balyozla kırmak istedi. Bu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
GÖTÜREMEYİNCE DEVREYE BALYOZ GİRDİ
Kamera görüntülerine göre çelik kasayı önce kaldırmaya çalışan 2 kişi bu giriliminde başarısız olunca kasayı yanlarında getirdikleri balyozla açmayı denedi. Bir süre kasaya balyozla vuran hırsızlar, kasayı açamadı. Hırsızlardan biri kendilerini çeken kamerayı fark ederek kameranın açısını değiştirdi.
2'Sİ YAKALANDI, 2'Sİ FİRARDA
Kasayı açamayan hırsızlar, toptancı olan işyerindeki 20 bin TL'lik sigaraları alarak İstanbul'a kaçtı. Olaydan bir hafta sonra İstanbul'da kasa hırsızlığı yapan bu 4 kişi'den ikisi, boş kasayı Bağcılar'da araziye bırakırken vatandaş ihbarı ile yakalandı. Gözaltına alınan E.S ile E.G tutuklanarak cezaevine konuldu. Kimlikleri tespit edilen 2 şüphelinin ise aranmasına devam ediliyor.

19.01.2013 11:04:39 TSI

Editör: Wan Haber