Aziziye Fen Lisesi Fizik zümresini organize ettiği "Balonlu Araba Yarışması"nda öğrenciler kendi yaptığı arabalarla yarıştı. Çekişmeli geçen yarışmada zaman zaman yarışmacılar büyük alkış aldı. Yarışma sonunda 1.-2. ve 3. yarışmacılar ödüllendirildi.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Fizik Zümre Başkanı Erol Aygün "Fiziğin hayatın içinde bir bilim dalı olduğunu öğrencilerimize eğlenceli bir yarışmayla göstermek istedik. Bu yarışmalar eğitimi dört duvar arasında ele alınan bir tarz olmaktan çıkmasını sağlıyor"dedi
Ödül Töreni'nde ayrıca öğrencilere Haftalık Kontrol Sınavları (HKS), YGS, KTT, Ayın Öğrencisi, Ağırlıklı Not Ortalaması alanlarında toplam 85 öğrenciye sertifikaları verildi. İl birincisi olan Özel Aziziye Lisesi Masa Tenisi Takımı da ödüllendirildi.
Ödüllendirmenin eğitimde ve Aziziye'de esas olduğunu belirten Genel Müdür Kemal Küçükkaya, başarı belgelerini alan öğrencilerin bundan sonra daha dikkatli ve her alanda Aziziye Lisesi'ni temsil edebilecek örnek öğrenciler olmaları gerektiğini söyledi.
(ERZ-AT-Y)

01.12.2012 16:30:32 TSI

Editör: Wan Haber