Dünya ünlü Real madridli futbolcu Cristiano Ronaldo ve güzel sevgiliis  Irina Shayk ayrılık kararı aldılar. Dünyaca popüler olan ikili uzun zamandır yaşadığı birlikteliklerine ve ilişkilerine son verdi bu ayrılı Portekizli dünya starı Cristiano Ronaldo doğruladı.. 5 Yıldır birlikte olan ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ve güzel manken  Irina Shayk artık ayrıldılar..

Cristiano Ronaldo ve Irina Shayk birlikteliği sona erdi ayrılığı dünya ünlü futbolcu Ronaldo doğruladı. Uzun zamandır birlikte olan ünlü çift ayrıldılar...29 yaşındaki oyuncu haber ajansı Associated Press'e gönderdiği yazılı açıklamada beş yıldır birlikte olduğu Shayk ile ilişkisinin bittiğini yazarken, "Bu adımı atmanın ikimiz için de en iyi karar olduğu konusunda birleştik. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Onun hep mutlu olmasını isterim" dedi. 

Annesinin verdiği davete katılmadığı için Shayk ile ayrılma kararı alan Ronaldo'nun yeni bir aşka yelken açtığı da öne sürüldü. İddiaya göre Cristiano Ronaldo, Real Madrid kulüp televizyonu muhabiri Lucia Villalon ile birlikte. Villalon, dünyada yılın futbolcusu ödül töreni sonrası Ronaldo ile birlikte fotoğrafını Twitter'dan paylaşmıştı. 

ronaldo.png

 

Editör: Wan Haber