Balıkesir Dursunbey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kaza yaparn araçlardan birinde bulunan anne ve bebeği kazadan burunları dahi kanamadan sağ kurtuldular.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Dursunbey Karayolunun 2. kilometresindeki Çalıköy mevkisinde meydana gelen trafik kazasında biri ticari iki araç çarpıştı. Kaza sonrası araçta bulunan anne ve bebeğin burnunun dahi kanamaması herkesi sevindirdi. Duble yol çalışmalarının devam ettiği karayolunda yağışlı hava sebebi ile zemin kayganlaştı. Dursunbey yönüne giden Mehmet K.'nın kullandığı 10 K 1192 plakalı araç, karşıdan gelen 10 T 8656 plakalı ticari taksi ile çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile yolun kenarındaki toprak zemine savrulan Mehmet K. 'nin aracındaki eşi ile bebeği şans eseri kazadan yara almadan kurtuldular.
Öte yandan ticari araçta büyük çapta maddi hasar meydana gelirken yolun ortasında kalan araç kaldırılana dek trafik polisi trafiği kontrollü olarak sağladı.
Polis, Dursunbey Balıkesir arasında sürdürülen yol çalışmaları nedeni ile çamurlu olan yollarda sürücülerin dikkatli olmalarını istedi. Kaza sonrası sürücüler aralarında anlaşıp tutanak tutarak olay yerinden ayrıldılar. Anne ve bebeği ise kaza sırasında bir başka araç ile kontrol için hastaneye götürüldü.
(HD-YU)

08.02.2013 16:05:05 TSI

Editör: Wan Haber