Balıkesir'de yeni kurulan bir et market dualarla hizmete açıldı. Bal Ensar Etmarket'in açılışını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir milletvekili A. Edip Uğur, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula ile birlikte yaptı.
Paşaalanı Mahallesi Sıtkı Yırcalı Caddesi üzerinde gerçekleşen açılışa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, Tes İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Necdet Özbay, Ziraat Bankası merkez şube müdürü Altuğ Suğür, et marketin sahibi olan Savaş ailesinin eş, dost ve yakınları katıldı. Dualar eşliğinde gerçekleşen açılışta, işletmenin kurdelesini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur keserken, açılışı milletvekili Uğur ve Borsa Başkanı Faruk Kula birlikte yaptı. Milletvekili Uğur, marketten ilk alış verişi yaparak bol kazanç diledi.
Et marketin açılışında Faruk Kula ve Edip Uğur'un bir araya gelmesi, Balıkesir iş dünyasında bir süre önce Oda seçimleriyle ilgili yaşanan deklarasyon ve siyasi açıklamalarla gerilen havayı yumuşattığı yönünde yorumlara yol açtı. Paşaalanı Mahallesindeki açılış sonrası konuklara lokma ve çikolata ikram edildi.
(YU)

02.02.2013 18:09:08 TSI

Editör: Wan Haber