Balıkesir'de Bağlar Caddesi üzerinde bulunan ve kimsenin yaşamadığı evde çıkan yangın vatandaşları korkuttu.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İtfaiyesi, Bağlar Caddesi'nde yangın ihbarı aldı. Adrese gelen itfaiye ekipleri kimsenin yaşamadığı evde çıkan yangını söndürme çalışmalarına başladı. Yangın nedeni ile cadde araç trafiğine kapatılırken, yangını onlarca kişi izledi. Polisin güvenlik önlemleri aldığı yangını değerlendiren Balıkesir İtfaiye Müdürü Vehbi Yörük, yangına 5 araç ve 15 personel ile müdahale ettiklerini söyledi. İtfaiyenin, arazöz merdiveni ile müdahale ettiği yangına, evin 4 ayrı noktasından su sıkıldı.
Vatandaşların elektrik panosundan çıktığını iddia ettiği yangında yaralanan olmazken, yangın itfaiye ekiplerinin 2 saate yakın çalışması ile söndürüldü.
Öte yandan, yanan evin sahibi olduğunu ifade eden Sezgin Acarbay olay yerine gelerek itfaiyeden bilgi aldı. Yanan evin yanındaki binanın da kendisine ait olduğunu ifade eden Acarbay, "Yıkacaktık zaten biz bunları. Kullanmıyoruz evi, boş. Yan binada elektrik yok, bunda var mı onu da bilmiyorum. Biz kestirmiştik ama yanan yerde elektrik var mı bilmiyorum" dedi.
(BD-Eİ-Y)

09.01.2013 19:07:53 TSI

Editör: Wan Haber