Balıkesir Sanayi Odası (BSO) başkanlığı için ilk aday açıklandı. Balıkesir Değişim Platformu, BSO Başkanlığı için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur'un oğlu İsmail Uğur'u aday gösterdi. Genç işadamı İsmail Uğur Turyağ'ın Genel Müdürlüğünü yapıyor.
Balıkesir Değişim Platformu, dün Balıkesir Ticaret Odası (BTO) başkanlık seçimleri için yaptığı açıklamanın aynısını bugün de Sanayi Odası için yaptı. Yine platformun bir ihtiyaçtan doğduğunun anlatıılıdğı açıklamada, "Sanayi ve Ticaret Odalarımızdaki yapıyı değiştirelim. Genç, enerjik ve dinamik kadrolara bir fırsat tanıyıp Balıkesir'in geleceğine şanslı bir kapı açalım. Toplumun bütün kesimlerine kucak açıp ticaret ve sanayi odalarını monologdan kurtaralım. Rekabet olsun, dinamizm gelsin. Hayal ettiğimiz gelecek için Balıkesir'in değişim ihtiyacına cevap vereceğine inandığımız adayımızı kamuoyuna saygıyla takdim ediyoruz, İsmail Uğur." denildi.

İSMAİL UĞUR KİMDİR:
İsmail Uğur 1977 yılında Balıkesir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Balıkesir'de yaptı. Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesini bitiren İsmail Uğur, yüksek öğrenimini İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası bölümünde tamamladı. Halen Turyağ Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş.'de Genel Müdürlük görevine devam eden Uğur, İngilizce biliyor. Balıkesir Sanayi Odası Meclis Üyesi olan İsmail Uğur evli ve 1 çocuk babası.
(YU)

17.01.2013 17:35:33 TSI

Editör: Wan Haber