Balıkesir Sanayi Odası Meclis Başkanı Rona Yırcalı, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova'yı makamında ziyaret etti.
Madencilik, enerji (transformatör, hidroelektrik ve rüzgar enerjisi), gıda, yem, tekstil, sentetik elyaf üretimi, turizm ve finans sektöründe faaliyet göstermekte olan ve halen Balıkesir Sanayi Odası Meclis Başkanlığı, Milletlerarası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği gibi Türkiye'deki birçok önemli dernek ve kuruluşun yönetim kurulu üyeliğinde de bulunan Yırcalı, Balıkesir Sanayi Odası Meclis üyeleriyle birlikte Başkan Akova'yı ziyaret ettiler.
Başkan Akova ile makamında sohbet eden Yırcalı Burhaniye Belediyesi yeni hizmet binası için Başkan Akova'yı tebrik ederek Burhaniye'de ki çalışmalarından dolayı kendisini kutladı. Belediye yeni hizmet binasının Burhaniye'ye ve Başkan Fikret Akova'ya yakıştığını belirten Rona Yırcalı, "Burhaniye'de ki çalışmaları takip ediyoruz ve Başkan Akova'nın çalışmalarını takdirle karşılıyoruz" dedi. Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova ile Belediye yeni hizmet binasını dolaşan Yırcalı, Büyükşehir'e yakışır bir bina yapıldığını belirterek Fikret Akova'ya başarılarının devamını diledi.
Yırcalı ve ekibi, körfez ilçelerindeki bazı Ticaret Odası ve yerel gazeteleri ziyaret ettikten sonra Balıkesir'e geri döndüler. (BT)

23.01.2013 16:41:49 TSI

Editör: Wan Haber