Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü kendi imkanları ile çektiği ve hırsızların taktiklerini konu alan kısa filmleri vatandaşlara izleterek hırsızlara ve kontör dolandırıcılarına karşı uyarıda bulunuyor.
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kendi hazırladıkları ve hırsızlık metotlarını konu alan kısa filmlerle vatandaşı uyarıyor. Plevne Mahallesi'nde Yaren isimli kahvehaneye giden Asayiş Şube ve Toplum Destekli Polis birimleri vatandaşlara broşürler dağıttı. 3 adet kısa filmi vatandaşlara izleten Asayiş Şube Müdürü Reşat İşçi, hırsızların kimseye acımadığını ve dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Müdür İşçi, "Unutmayın, polis sizden hiçbir zaman para istemez. Sizi arayan, çeşitli bahaneler ile sizden para isteyenlere itimat etmeyin. Böyle durumlarla karşılaştığınızda 155 Polis İhbar hattını arayın" dedi.
Kısa filmleri ilgi ile izleyen vatandaşlar polis ekiplerine teşekkür etti. Filmlerin önümüzdeki günlerde okullarda ve camilerde de gösterileceği öğrenildi.
(BD-İHS

12.02.2013 18:44:19 TSI

Editör: Wan Haber