Balıkesir'de 1 yıl süre ile Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yürüten İbrahim Aydın, tayin olduğu Bursa'nın Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gitmeden önce veda mesajı yayınladı.
Balıkesir için her şeyin iyi ve güzel olmasını istediğini söyleyen İbrahim Aydın, kısa süreli görevinde önemli ve güzel işlere imza atıldığını belirtti. Müdür Aydın, "İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptığım süre içerisinde; merkezde bulunan okullarımızı, ilçelerimizi köylerine varana kadar gezme ve sorunları yerinde inceleme fırsatı buldum. Bu sorunlara ciddi bir şekilde eğildik ve çözümler ürettik. Tüm bu başarılı çalışmaları, en önemli yönetim ilkesi olan "adalet"i gözetmeyi ön plana alarak, çalışanlarımızı motive ederek, ödüllendirerek, kurumumuzu verilere dayalı çağdaş yönetim anlayışı ile yöneterek ve ortak akıl ile hareket ederek başardık. Okullarımızın fiziki yapı ve donatımı konusunda oldukça titiz davrandık. Modern okul ortamları ve çağın teknolojisini okullara taşıyarak Balıkesir'in geleceğine katkı sağladığımız inancındayım" dedi.
Isparta Milli Eğitim Müdürlüğünden Balıkesir'e atanan yeni il müdürü Sabri Caner'in ise önümüzdeki günlerde Balıkesir'deki yeni görevine başlaması bekleniyor.,
(BD-YU)

17.12.2012 19:34:45 TSI

Editör: Wan Haber