Balıkesir Belediyesi, belediyeden emekli olan personeller için şükran gecesi düzenledi.
Balıkesir Belediyesi'nden son 6 yılda emekli olmuş çalışanlar için düzenlenen şükran gecesinde 135'i memur, 18'i işçi toplam 153 personele şükran plaketi verildi. Şükran gecesine Belediye Başkanı İsmail Ok, Başkan Yardımcıları Yusuf Özenç, Tuna Aktürk, Ali Öztozlu, Belediye-İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Yüksel Özden ve 850 davetli katıldı.
Belediye Konservatuvarı Türk Müziği Topluluğu, Belediye Halk Oyunları ekibinin sahne aldığı gecede ilk plaket Belediye Başkanı İsmail Ok tarafından 5 yıl önce emekli olan Strateji Geliştirme Müdürü Mehmet Hayır'a verildi.
Ok, "Yaz kış demeden, gece-gündüz 24 saat Balıkesir'e hizmet eden ve emekli olmuş bütün çalışanlarımızı saygıyla selamlıyorum. Kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun bir ömür diliyorum. Ebediyete intikal etmiş olanlara da Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Sizin gibi değerli mesai arkadaşlarım olduğu için gurur duyuyorum. Kolay değil, her an Balıkesir'e hizmet ediliyor. Bu, bir kişinin yapabileceği bir iş değil, sadece dünyalık peşinde koşanların yapacağı bir fedakarlık değil. Bu, evlerine helal rızk götürmek için Balıkesir'e hizmet etmenin bir şeref olduğunu bilenlerin yapacağı bir iş. Onun için hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyorum. En son 2006 yılında emekli olanların adına bir yemek vermiştik. O günden bugüne yeniden öyle bir gece düzenlemek ve sizlerle bir arada olmak, bizim için son derece anlamlı" dedi.
(BD-MŞ)

29.01.2013 11:12:51 TSI

Editör: Wan Haber