Erzincanspor-Karsspor Bölgesel Amatör Lig 1'nci gurup futbol müsabakası büyük çekişmeye sahne oldu. Mutlak galibiyet parolası ile maça çıkan Erzincanspor, galibiyet golünü maçın 90'ncı dakikasında buldu ve sahadan 3-2'lik sonuçla ayrıldı.
13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan maçın ilk yarısına rakibi önünde baskılı bir futbol oynayarak başlayan Erzincanspor, aradığı golü maçın 5'nci dakikasında Mehmet Can'ın ayağından buldu ve 1-0 öne geçti. İlk yarı süresince her iki takımın karşılıklı atakları sonuca yansımadı ve kırmızı siyahlı ekip devreyi 1-0 öne kapattı. Maçın ikinci yarısı büyük bir çekişmeye sahne oldu ve adeta sahada gol düellosu yaşandı. İkinci yarıda rakip kale önünde daha fazla görülen konuk ekip, maçın 57'nci dakikasında Özgür'ün attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Golden sonra oyunun kontrolünü eline almaya çalışan Erzincanspor maçın 67'nci dakikasında Ogün'ün golü ile maçta 2-1 öne geçti. Golden 6 dakika sonra maçın 73'ncü dakikasında oyunu bırakmayan Karsspor, Özgür'ün golü ile skoru tekrar beraberliğe taşıdı. Maçın son bölümlerinde rakip kale önünde galibiyet için baskı kuran Erzincanspor, maçın 90'ncı dakikasında tecrübeli futbolcusu Ahmet'in attığı golle skoru 3-2 yaptı ve maç bu skorla tamamlandı.
Erzincanspor'un Tecrübeli Teknik Direktörü Muammer Ayvaz, Erzincan 13 Şubat Şehir stadında seyirci karşısına galibiyet hedefiyle çıktıklarını ve galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını belirtti. Teknik Direktör Ayvaz, Erzincan'da oynanan karşılaşmalarda tribünleri dolduran Erzincanlılara teşekkür ederek; "Geçen hafta Arhavispor'u deplasmanda şimdi Erzincan'da Karsspor'u karşısında aldığımız galibiyet moral kazanmamız açısından iyi. Önümüzdeki hafta Trabzon deplasmanında Düsyurtspor'u yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Zemini güzel ve futbola elverişli saha ve güzel bir havada oynadığımız karşılaşmada futbolcularımızın ortaya koyduğu özverili mücadelelerinden memnunum. Hedefi, rotası belli olan bir takımız. Tek hedefimiz ise şampiyonluktur. Erzincan halkı bize güvenmeli. Tek isteği olan şampiyonluk özlemini gerçekleştirmek, onların güvenine layık olmak için çalışıyoruz. Erzincan halkından takımlarına sahip çıkmalarını istiyor ve bekliyoruz." dedi.
(CM-AT-Y)

01.12.2012 16:21:02 TSI

Editör: Wan Haber