Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, köprü ve yollarda kartlı geçiş sisteminin (KGS) kalkmasına ilişkin, "Bu ay sonu bitiyor, ona göre tedbirleri alalım, bir uzatma yok. KGS'yi uzatmıyoruz, fiziki olarak da gişeler kalkmış olacak, dolayısıyla vatandaşlar cezalı duruma düşmesin" dedi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Sheraton Otel'de düzenlenen 'PTTCELL' tanıtım toplantısına katıldı. Yıldırım, yaptığı konuşmada, köprü ve yollarda kartlı geçiş sisteminin (KGS) kalmasına ilişkin, "Bu ay sonu bitiyor, ona göre tedbirleri alalım, bir uzatma yok. Vatandaşlarımız da bilsinler. KGS'yi uzatmıyoruz. Fiziki olarak da gişeler kalkmış olacak, dolayısıyla vatandaşlar cezalı duruma düşmesin" dedi.
Geçişlerin artık kaldırılacağına işaret eden Yıldırım, bundan sonraki dönemde hızlı geçiş sisteminin (HGS) olacağını söyledi. Yıldırım, kartlarında kontörleri olan vatandaşların bir yıl içerisinde değiştirebileceğini belirterek, fiziki olarak 1 Şubat'tan itibaren gişelerden geçişin mümkün olmayacağını ifade etti. Yıldırım, "Vatandaşlarımızın bugün ve yarın tedarikli olması lazım" diye konuştu.
(EY-CC-E)

29.01.2013 12:23:12 TSI

Editör: Wan Haber