İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Sarıkamış Şehitlerini Anma etkinliklerine katılmak üzere Kars'a geldi.
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kars Havaalanı'nda Vali Eyüp Tepe, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ve partililer tarafından karşılandı. İki bakan, buradan İsmail Aytemiz Gençlik Merkezi'nin açılış törenine katılmak üzere İsmail Aytemiz Spor Salonu'na geçti. Törende konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Sarıkamış Şehitlerini Anma programına katılmak üzere geldikleri Kars'ta gençlik merkezi ve polis merkezlerinin açılış törenlerine katıldıklarını belirterek, Kars'ta yeni bir spor kompleksi ve olimpik yüzme havuzu yapılacağı müjdesini verdi.
Gençlik merkezinin açılışının ardından Kazımpaşa Polis Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren Bakan Şahin ve Kılıç, daha sonra Kars Valiliği'ni ziyaret etti. Burada Vali Eyüp Tepe'den brifing alan iki bakan, daha sonra Kars Belediyesi'ne geçerek Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'tan brifing aldı. AK Parti İl Başkanlığı'nı da ziyaret eden Bakan Şahin ve Kılıç, daha sonra Sarıkamış Şehitlerini Anma etkinliklerine katılmak üzere karayolu ile Sarıkamış'a hareket etti.
(IÇ-OY-AT-CC-Y)

05.01.2013 13:27:32 TSI

Editör: Wan Haber