Özel Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Mustafa Akdemir ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı makamında ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundular.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Mustafa Akdemir, "Bakan Avcı, bugüne kadar bir çok başarıya imza atmıştır. Görüşmede Bakan'a, başta eğitim personeli ihtiyacı olmak üzere kurumlarımızın yaşadığı sorunlarla ilgili bir dosya takdim edilmiştir. Yine görüşmede aynı zamanda Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Organizasyon Kurulu'nda görevli Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Yılmaz tarafından engelli çocukların eğitimle rehabilitasyonu yanında spor ve Avrupa Birliği (AB) projeleri kapsamında ulusal ve uluslararası organizasyonlarda geçirdikleri program sürelerinin eğitim kapsamına alınabilmesi için ilgili yönetmeliklerde değişiklik yapılması hususunda destek istenmiştir. Bu güzel görüşmenin, camiamıza hayırlı sonuçlar getirmesini dilerim" diye konuştu.
Ziyarette, derneğin Genel Koordinatörü Yüksel Yıldızlar, Genel Başkan Yardımcıları Sebahattin Yıldız ve Ahmet Yılmaz da hazır bulundu.
(EFE)

10.02.2013 19:35:59 TSI

Editör: Wan Haber