Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Bayburt'ta elektrik kesintisi ve kar sürpriziyle karşılaştı.
Gümüşhane'den karayolu ile Bayburt'a gelen Bakan Kılıç, ilk olarak Kop Dağı Kayak tesislerinin bulunduğu Kayak Evini ziyaret etti. Bakan Kılıç burada izcilerle sohbet etmek isterken elektrik kesintisi nedeniyle lambaların yanmaması üzerine karanlıkta kaldı. Sobada ellerini ısıtan Bakan Kılıç, kameraların ışığından faydalanarak izcilerle kısa süre sohbet etti.
Kayak Evi ziyaretinin ardından kent merkezine geçen Bakan Kılıç, esnafları bir bir ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu. Esnaf ziyareti sırasında Bakan Kılıç yoğun ilgi görürken zaman zaman esprili anlar yaşandı.
Bakan Suat Kılıç'ın esnaf ziyareti sırasında kar yağışı başladı. Bakan Kılıç, esnaf ziyareti sonrasında Gençlik Spor İl Müdürlüğü tesislerinde incelemede bulundu.
Bir grup Bayburtspor taraftarı tezahüratlar eşliğinde Bakan Kılıç'ın yanına gelerek takımlarının atkısını hediye etti. Bakan Kılıç, daha sonra Gençlik Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Kar yağışı nedeniyle Bakan Kılıç, "Sizleri fazla kar altında bekletmeyeyim. Hemen açılışı yapıyorum" dedi.
Açılış sonrası Bakan Kılıç, kendisine yoğun ilgi gösteren öğrencilerle fotoğraf çektirerek kursiyerlerle sohbet etti.
Bakan Kılıç, bağlama kursu alan öğrencilerden türkü dinleyerek Gençlik Merkezinden ayrıldı.
Bakan Kılıç, Valilik, Belediye ve AK Parti İl Teşkilatıyla ziyaretlerini sürdürdü.
(AA-YHY-Y)

06.12.2012 18:31:59 TSI

Editör: Wan Haber