Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kadir Has Stadı'nı ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri'ye kazandırılan Atatürk Spor Kompleksi'ndeki diğer spor tesislerini gezdi.
Beraberindeki heyetle birlikte stada gelen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki'nin eşliğinde stadı gezen Bakan Kılıç, 'Kayseri Modeli' adını verdikleri modelden doğan stadın çok güzel ve muhteşem bir yapıya sahip olduğuna dikkat çekti. Bakan Kılıç staddaki şeref defterine de "Kadir Has Stadyumu'nu Türk sporuna kazandıran Mehmet Özhaseki başkanımızın şahsında emek veren tüm arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum. İyi ve güzel günlerde kullanılması temennisiyle..." şeklinde yazdı.
İKİ FORMA BİRDEN
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a Kadir Has Stadı ziyaretinde üzerinde adının yazılı olduğu 38 numaralı Kayserispor ve Kaskispor formaları hediye edildi.
Kaskispor forması Kaptanı Esra tarafından takdim edilirken Kayserispor forması da Başkan Özhaseki ve Spor A.Ş Genel Koordinatörü Ali Üstünel tarafından verildi.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, daha sonra staddan ayrılarak dış saha, olimpik yüzme havuzunu da inceledi ve burada spor yapan gençlerle sohbet etti.
(SK)

01.12.2012 16:32:08 TSI

Editör: Wan Haber