Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Hükümet olarak para problemi ve kaynak problemi yaşamıyoruz. İş yapma becerisinde bir sorun yaşamıyoruz. Bu istikrarın arkasında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan var" dedi.
Ziyaret, inceleme ve temel atma törenine katılmak üzere memleketi Samsun'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Çarşamba ilçesinde Gençlik Merkezi'nin temel atma törenine katıldı. Tören öncesi Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Vali Hüseyin Aksoy birer konuşma yaptı. Vali Aksoy, Samsun'un her alanda değişim ve dönüşüm yaşadığını söyleyerek, "Samsun'da her alanda birçok değişim ve dönüşüm yaşanıyor. Sağlık, ulaştırmada ve eğitimde birçok değişikliklerin yaşandığı Samsun'da son yıllarda spor yatırımlarını da almaya başladı. Her ilçesinde, her bölgesinde birçok hizmeti Samsun almaya başladı. Samsun spor kenti olma yolunda hızla ilerliyor" ifadelerini kullandı.
Vali Aksoy'un ardından kürsüye gelen Bakan Kılıç, yaptıkları hizmetlere değindi. Kılıç, "Hizmetler adeta bir yağmur gibi üzerimize yağıyor. Bereket var yaptığımız işte. Açtığımız her temelin bir yıl içerisinde çatısını kapatıyor, gençlerimizin ve halkımızın hizmetine sunulmasını sağlıyoruz. Hükümet olarak para problemi ve kaynak problemi yaşamıyoruz. İş yapma becerisinde bir sorun yaşamıyoruz. Bütün bu bereketin arkasında ekonomik istikrar var. Ekonomik istikrarın arkasında siyasi istikrar var. Siyasi istikrarın arkasında da AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan var" diye konuştu.
Samsun'a ve ilçelerine yapılan yatırımlardan da bahseden Bakan Kılıç, "Çarşambamızın Gençlik Merkezimizin temelini bugün sizlerle beraber atacağız. Bünyesinde spor kompleksi olan bir merkezdir. Bu Gençlik Merkezi'ni tamamlayıp hizmete açacağız. Bugün milletvekillerimiz ve valimizle yatırımlarımızı kontrol ederek Çarşamba ilçemize geldik. Yatırımlarımızın çoğu büyük bir ölçüde tamamlandı. İlkadım ilçemizdeki 2 bin 222 kişilik kapalı spor salonumuzun adı Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu olacak. Tekkeköy ilçemizin de olan büyük spor salonumuzun inşaatını da gezdik. Büyük spor salonumuzu Mart 2013'de bitirerek teslim alıyoruz. 36 milyon TL değeri olan bir spor salonu ve kapasitesi 8 bin 345 kişi olacaktır" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Bakan Kılıç ve beraberindekiler butona basarak Gençlik Merkezi'nin temelini attı. Bakan Kılıç, törenin ardından ilçeden ayrıldı.
(HAK-SLH-CC-Y)

02.02.2013 17:59:47 TSI

Editör: Wan Haber