Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, kendisi ile ilgili yapılan 'Pisagor' benzetmelerine cevap vererek, "Biz kendimiziz, kimseye benzemeyiz" dedi.
8.Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi'ne katıldıktan sonra Ankara dönüşünde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret eden Bakan Eroğlu, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bakan Eroğlu, kendisi ile ilgili 'Sayılara kafayı takan Bakan Eroğlu Pisagorcu mu?' başlığıyla bir internet sitesinde yayınlanan habere yanıt verdi. Bakan Eroğlu, "Biz kendimiziz, kimseye benzemeyiz. Benzeyecekse o bize benzesin. Bizden önceki hükümetlerde kimse tarih veremiyordu, tarih veriliyordu ama unutuluyordu. Temel atılırken açılış tarih ve saati verme geleneği de bizim hükümetimiz ile geldi. Türkiye'de enflasyonunun yüksek olmasının sebeplerinden biriside temeli atılan ama sürümceme de kalan yatırımlardı" diye konuştu.
Konuşmasında Afyonkarahisar'a 2012 yılı sonuna kadar 4 katrilyon değerinde yatırım yapıldığını da değinen Bakan Eroğlu, bu yatırımlar içerisinde Ulaştırma ve Sağlık Bakanlığı yatırımlarının önemli bir yer tuttuğunu ifade etti.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun açıklamalarının ardından Milletvekili Halil Ürün, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Kadın Kolları Başkanı Hatice Özkal ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu'nun katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, 2013 yılında Afyonkarahisar'a yapılacak yatırımlar değerlendirildiği bildirildi.
(GC-YHY-Y)

13.12.2012 18:34:56 TSI

Editör: Wan Haber