Kocaeli Din Görevlileri Derneği'nin gerçekleştirdi toplantıların bu haftadaki konuğu İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan oldu.
Feridun Özbay Caddesi üzerindeki dernek binasında gerçeklesen buluşmaya Kocaeli Din Görevlileri Dernek Başkanı Ali Fazıl Demir, Kartepe Din Görevlileri Derneği Başkanı Muammer Çiçek, Diyanet Sen Kocaeli Sube Yöneticisi Zeki Albayrak, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin, dernek yöneticileri ve din görevlileri katıldı.
İzmit Belediyesi tarafından dört yıl boyuna yapılan hizmetleri katılımcılara anlatan Başkan Doğan eşit ve adil hizmet prensibiyle hareket ettiklerini belirtti. " Halka hizmet, hakka hizmettir anlayışıyla çalışıyoruz. Özellikle eğitim kurumları ve ibadethaneler bizim için çok önemli" diyen Başkan Doğan ibadethanelerin temizliği için büyük gayret gösterdiklerini söyledi.
Kocaeli Din Görevlileri Dernek Başkanı Ali Fazıl Demir, "Ülkemizde işsizlik düşüyor milli gelirimiz artıyor. Ülkemizin ekonomik teknolojik gücü her gecen gün artıyor. Genel de bu başarılar olurken yerelde de güzel çalışmalar oluyor. İzmit Belediye Başkanımızın hızına yetişmek kolay değil. Güzel işler yapıyor, hayırlı dualar alıyor. Ayrıca camilerimizin, mescitlerimizin, kuran kurslarımızın temizlikleri belediyemiz tarafından yapılıyor. Bu anlamda size hayır duası ediyoruz. Bu uygulamadan dolayı Başkanımıza ve ekibine, gösterdikleri ilgi ve hassasiyeti için teşekkür ediyoruz" diyerek duygularını dile getirdi.
(MA-MA)

31.01.2013 12:01:23 TSI

Editör: Wan Haber