Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Bundan sonra sorumluluğum daha çok, daha çok koşmam, daha çok çalışmam gerekiyor" dedi.
AK Parti Adana İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Çelik, çok sayıda partili tarafından karşılandı. Burada yaptığı açıklamada yeni bir sorumlulukla yeni bir güne başladığını belirten Çelik, bu sorumlulukla birlikte Adana'da olmanın kendisi için çok önem taşıdığını kaydetti. Çelik, teşkilat, yerel yöneticiler ve belediye başkanları ile bundan sonra daha çok koşmaya devam edeceklerini ifade ederek, şöyle devam etti:
"Sorumluluğumuzun daha da çok artmasından dolayı daha çok yapmamız gereken iş var. Adana'da bunca yıldır siyaset yaptık. Bu siyaset yaptığımız sırada Adana'mıza kazandırılan bütün hizmetler hiçbir arkadaşımızın özel imzasını taşımadan ortak eserdir. Şimdiye kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. Hep sorarlar, eski siyaset kültürünün bir sorusudur, 'Şu şahıs memleketine, doğduğu ilçeye ne kazandırdı?'. Biz hep şunu söyleriz, 'Adana'ya yapılan hizmetlerin arkasında hepimizin toplu imzası var.' Bugün il başkanlığımızı yeni bir sorumluluk devralmış olarak ziyaret ediyorum. Bundan sonra benim sorumluluğum daha çok, daha çok koşmam gerekiyor, daha çok çalışmam gerekiyor. Şunu herkes bilsin; Adana'ya ne kazandırılırsa, milletvekili, teşkilatımız, belediye başkanı arkadaşlarımız ve sizlerle birlikte ortak eserimiz olacak, ortak kazanımımız olacak. Adana bizim için sadece doğduğumuz, büyüdüğümüz şehir değil, Adana bizim için bir duygudur, bir düşüncedir, bir muhabbettir. Bu kültür bizim için çok kıymetli. İnşallah Rabbimden dileğimiz, bizi mahcup etmesin, daha büyük hizmetler etmeyi nasip etsin."
Çelik, konuşmasının ardından AK Parti Adana milletvekilleri Fatoş Gürkan, Mehmet Şükrü Erdinç, Necdet Ünüvar, İl Başkanı Ziyaettin Yağcı ve diğer parti yöneticileriyle basına kapalı bir görüşme yaptı.
(YSF-CC-Y)

26.01.2013 12:12:33 TSI

Editör: Wan Haber