Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Bursaspor'un kadro dışı bıraktığı futbolcu Ozan İpek ile Mersin İdman Yurdu'na transferini görüştüğünü belirterek, "Bugün bana kararını bildirecek. Ümit ediyorum ki, inşallah kararını Mersin'den yana bildirecek" dedi.
Bakan Çağlayan, Mersin'deki esnaf gezisi sırasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nun durumunun sorulması üzerine Çağlayan, takıma futbolcu transferi ile ilgili görüşmeler yaptığını kaydederek, şunları söyledi:
"Mersin İdman Yurdu'nun durumu ümit ediyorum iyi olacak inşallah. Bu sene takımda maalesef futbolcu değişikliği oldu. Kadrodaki arkadaşlarımız istenileni veremedi. Onlar da görevlerini yerine getirmesi lazım. Ama ümit ediyorum inşallah bir kere ligde kalmamız gerekecek. Arkadaşlarımız bu konuda gerekli performansı gösterecek. Şimdi başka bir arkadaşımızla ben dün tekrar görüştüm, bugün bana kararını bildirecek. Ümit ediyorum ki, inşallah kararını Mersin'den yana bildirecek. O da son derece kıymetli bir futbolcu ve forvet oynaması açısından da önemli. Bakalım, gelirse kendisini bilir, gelmezse de kendisi bilir. Arkadaşımız gelse de gelmese de Mersin İdman Yurdu yoluna devam edecek. Ozan İpek'ten bahsediyorum. Kulüp başkanımız ve Giray hocamızla da bu konuyu konuştum."
Mersin İdman Yurdu'nun eski teknik direktörü Nurullah Sağlam'ın takıma büyük katkısının olduğunu ifade ederek, kendisine teşekkür eden Çağlayan, yeni teknik direktör Giray Bulak'ın çok kıymetli bir hoca olduğunu vurgulayarak, "Mersin İdman Yurdu'nun mutlaka ligde kalması gerekiyor. Geçen seneki performansımız iyiydi, bu sene biraz nazar değdi herhalde bize veya arkadaşlarımız biraz gevşek tuttular ama inşallah İdman Yurdu kalacaktır. Benim sahaya çıkacak, oynayacak halim yok. Görev yöneticilere, futbolculara düşüyor" diye konuştu.
(KYM-EYB-S)

21.01.2013 15:03:58 TSI

Editör: Wan Haber