Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti öncesinde iktidarda olan partilerin, diğer partililerin işlerini yapmadıklarını, hizmet vermediklerini ve partili ayrımı yaptıklarını söyledi.
Bayraktar, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte Araklı'da incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Recep Çebi'den ilçede yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Bakan Bayraktar'a ilçede yapılan hizmetleri tek tek anlatırken AK Parti'nin ülke ve millet için çok önemli bir siyasi hareket olduğunu belirterek AK Parti'nin gelecek nesiller için çalıştığını belirtti.
Çebi, Araklı'da 2009 yerel seçimlerinde ne söz vermişse hemen hemen hepsini yerine getirdiklerini belirterek şöyle konuştu: " Araklı'da önemli hizmetler yaptık. Bu yola aşkla, sevda ile çıktık. Bu sevda ve bu aşkla hayallerin ötesinde hizmetler yaptık. Artık Türkiye'nin tıkanan yolları açıldı, aydınlandı. Yıllardır çözülemeyen sorunların istenildiğinde çözülebildiğini milletimiz gördü. Artık sorun yaşayan her kesime, ihmal edilmiş her konuya yetişmeye çalışan çözüm üreten bir iktidar var. Bunun temelinde de başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve siz değerli çalışma arkadaşları var. Araklı toplu konutu sizlerin sayesinde gördü. Bunun gibi birçok hizmette iktidarımız ve Sayın Erdoğan Bayraktar'ın imzası var. Trabzon Belediye Başkanımız Gümrükçüoğlu bizim 24 saat destekçimiz kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Orhan ağabey gerçekten bizlere inanılmaz destek veriyor. Bunu ben ve Araklı halkı iyi bilmektedir"

HERKESE EŞİT HİZMET
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da yaptığı konuşmada, "Bizim siyaset anlayışımızda o partili, bu partili ayırımı olmaz. Siyaset seçim sandığına gidene kadardır. Seçildikten sonra sadece bize oy verenlere değil, vermeyenlere de hizmet ulaştırırız. Araklı belediye başkanımızda bu doğrultuda önemli hizmetlere imza atıyor" dedi
Bayraktar, AK Parti öncesinde iktidarda olan partilerin, diğer partililerin işlerini yapmadıklarını, hizmet vermediklerini ve partili ayrımı yaptıklarını söyledi.
AK Parti'nin iktidara gelmesiyle ayrımcılığın ortadan kalktığını anlatan Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunun pek çok örneğini görebilirsiniz. Farklı partilerden belediye başkanı seçilmiş arkadaşların taleplerini de partisine bakmaksızın yerine getiririz. Çünkü halk onu seçmiştir. Yapacağı hizmetler vatandaşlarımız içindir. Biz bunların önünü tıkamayız, tıkamayacağız da. AK Parti'nin iktidara gelmesiyle hizmet herkese eşit bir şekilde götürülür. Biz hükümet olarak göreve geldiği günden itibaren çarpık kentleşmenin önüne geçilmesi, gecekondu sorununun çözümü ve alt gelir gruplarının konut ihtiyacının karşılanması politikalarına önem verdik. Hükümetimiz, yaşam kalitesi yükseltilmiş kentsel ortamların sayısını artırmış ve ülke geneline yaygınlaştırmıştır. Çarpık ve düzensiz şehirleşmenin getirdiği sosyal ve mali yüklerin farkında olan partimiz, insanlarımızın sağlıklı ve güvenli konutlara, temiz bir çevreye kavuşmasını sağlamak için yoğun çaba sarf etmektedir. Bugün maalesef aile hayatımız yabancı kültürlerin tehlikesi altındadır. Aile sıcaklığının tadılmadığı bir toplumda huzurdan, mutluluktan ve sağlıklı bir gelecekten bahsetmek mümkün değildir. Bu da yaşanılan konut ve şehirlerin önemini daha da artırıyor."
(EK-HO-Y)

02.01.2013 14:46:53 TSI

Editör: Wan Haber