Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özsümer, Bağlarbaşı Mahallesi'nde alt yapı, yol ve kaldırım çalışmalarına mart ayı sonunda başlanacağını söyledi.
Halk arasında Roman mahallesi olarak bilinen Bağlarbaşı'nın meseleleri yıllardır çözüm bekliyor. Bir dönem kentsel dönüşüm kapsamına alınan ve TOKİ ile Yalova Belediyesi'nin toplu konut projesi hayata geçireceği duyurulan mahalle, bu projeden vazgeçilmesinin ardından başka bir çalışmaya dahil edildi. Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özsümer, Bağlarbaşı Mahallesi'nde alt yapı, yol ve kaldırım meselesinin acilen çözüme kavuşturulması için kolları sıvadıklarını dile getirdi.
Özsümer, "Bu mahalledeyi göreve geldiğimiz günden beri gündeme aldık. Ancak TOKİ ile yapılacak toplu konut projesi sebebiyle bir süredir ötelendi. Bu projeden vazgeçilmesiyle hemen çalışmaların startını verdik. Önce mahalle ile ilgili bir planlama yapıldı. Şimdi bunu uygulamaya sokuyoruz. En geç mart ayı sonundan itibaren mahallede çalışmaların startını veriyoruz. Öncelikle mahalledeki isale hattı ve kanalizasyon hattı iyileştirilecek. Daha sonra da yol ve kaldırımların yapımına başlayacağız. Mahallede yaşayan vatandaşlarımızın yıllardır özlemini çektikleri hizmete kavuşması için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz" diye konuştu.
(SÇ-MŞ)

14.02.2013 11:50:22 TSI

Editör: Wan Haber