"Her Okula Bir Müzik Odası" projesi kapsamında Bağcılar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde yaptırılan müzik odasının açılışı yapıldı.
Radyo D tarafından, "Her Okula Bir Müzik Odası" sloganıyla başlatılan proje kapsamında Bağcılar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde müzik odasını açılışı yapıldı. Odada öğrencilerin kullanabilmesi için piyano başta olmak üzere bir orkestra kurabilecek şekilde çok sayıda enstrüman bulunuyor.
Okulda düzenlenen açılış programına Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Doğan Radyolar Genel Müdürü Sezgin Onat ve ünlü Sanatçı Sinan Akçıl katıldı.
Başkan Çağırıcı, yaptığı konuşmada Radyo D'ye projeden dolayı teşekkür etti. Belediye olarak projenin yanında olduklarını ifade eden Çağırıcı, projenin devamının da birlikte getirilmesi gerektiğini vurguladı.
Sezgin Onat da yaptığı konuşmada, projeyi eğitimde müziğin önemine dikkat çekmek için başlattıklarını ifade etti. Onat, Bağcılar'da başka bir okulda daha müzik odası açma sözü verdi.
Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır ve Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz da yaptıkları konuşmalarda Radyo D'ye projeden dolayı teşekkür etti. Programa ünlü Sanatçı Sinan Akçıl da katıldı. Müzik odasında piyano ile mini bir konferans veren Akçıl daha sonra okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya geldi.
(ET-ÖK-Y)

17.01.2013 15:02:45 TSI

Editör: Wan Haber