Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü kuruldu. Futbol dışında 14 farklı branşta faaliyet gösterecek kulüp, ilçede farklı branşlardaki sporcuları tek çatı altında birleştirmeyi amaçlıyor.
Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü, futbol haricinde 14 farklı branşta faaliyet gösterecek. İlçede, farklı branşlarda faaliyet gösteren sporculara destek vermek ve daha büyük sportif başarılara ulaşmak amacıyla kurulan Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü, genel kurul toplantısını yaptı. Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı aynı zamanda kulübün de başkanlığına seçildi. Bağcılar Belediyesi engelli sporcuları da bundan sonra kulübün lisanslı sporcuları olarak çalışmalarına devam edecek.
Spor kulübü ve faaliyet alanları ile ilgili bilgilerin verildiği genel kurulda konuşan Başkan Çağırıcı, "İlçemizde farklı branşlarda faaliyet gösteren ve ulusal ve uluslararası etkinliklerde önemli başarılar elde eden sporcularımız bulunuyor. Belediye olarak bu sporcularımıza şimdiye kadar sürekli destek olduk ve bundan sonra da desteğimizi devam ettireceğiz. Türkiye tarihinde ilk defa engelli bir atletimiz geçtiğimiz yaz Hollanda'da gerçekleştirilen Engelliler Avrupa Şampiyonasında Avrupa şampiyonu oldu. Karatede dünya birincisi olan gençlerimiz var. Belediye olarak başarılı gençlerimizi bir çatı altında birleştirmek ve onları daha büyük başarılara yönlendirmek için spor kulübümüzü kurduk" dedi.
Kulübün kurucu üyeleri arasında Başkan Çağırıcı'nın yanı sıra Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı Yavuz Subaşı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Gültürk, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Paccı, İşletme ve İştirakler Müdürü Mehmet Yılmaz, Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Bağcılar Emniyet Müdürü Birol Usşen, Bağcılar Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Erdoğan, Başkan Danışmanı Mehmet Sirkeci ve Rıza Deveci bulunuyor.
Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü, güreş, tekvando, karete, yüzme, basketbol, voleybol, bedminton, tenis, masa tenisi, satranç, halk oyunları, izcilik, salon futbolu ve judo branşlarında faaliyet gösterecek.
(ET-ÖK-Y)

08.01.2013 12:28:24 TSI

Editör: Wan Haber