Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı ziyaret eden Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyaman genelinde yapımı devam eden ve yapılacak sportif tesisler konusunda Başkan Büyükaslan'a bilgi verdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyaman Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü tesislerin Adıyaman'da büyük ölçüde spor faaliyetlerine cevap vereceğini belirtti. Çelikhan ilçesi sınırlarında Ulubaba Dağı olarak bilinen bölgeye kayak merkezi yapılacağını belirten Bağcı, şöyle konuştu: "Belediye, özellikle son yıllarda spor alanında yapılan birçok etkinliğe desteklerini sürdürürken yapımı devam eden tesisler konusunda da çok güzel çalışmalar yapmaktadır. Adıyaman genelinde bakanlığın destekleri ile müdürlüğük bünyesinde sportif tesisler yapmaktayız. Bunlardan biri üzerinde önemle durduğumuz Çelikhan ilçesi sınırlarındaki Ulubaba Dağı olarak bilinen bölgeye kayak merkezi yapılmasıdır. Gazihandede'de yapılması planlanan su sporları merkezi Gençlik Spor Bakanlığınca ilimize ödenek ayrılan atletizm pisti ve diğer spor tesisleri ve Sayın Valimiz tarafından bizzat takip edilerek tahsisin yapılması üzerine yapılacak tesislerle ilgili sayın başkanımıza bilgi verdik. Sayın başkanımız bize sportif faaliyetler konusunda her türlü desteği vereceklerini belirtti. Kendilerine göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum."
2004 yılında Adıyaman Belediye Başkanlığı görevine başladığı günden bu güne özellikle sportif alandaki çalışmalara önem verdiklerini dile getiren Başkan Büyükaslan, Adıyaman genelinde sporla ilgili tesislerin hızla yapılmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti.
Başkan Büyükaslan; Sayın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Yapılacak sportif tesisler konusunda bize bilgi verdi. Adıyaman'da 2004 yılında Belediye Başkanlığı görevine başladığım günden bu güne özellikle Adıyaman'da eksikliği hissedilen konularda yapılması gerekenler ile ilgili bir altyapı çalışması gerçekleştirdik. Bu doğrultuda önümüze öncelikle sportif alanlardaki eksikler ve yapılabilecekler konusunda kollarımızı sıvadık. İlk etapta başarılı sporcuların yetişmesi konusunda çalışmalara başladık ve ardından başarılı sporcuların daha iyi imkânlarda yetişmesini sağlamak için tesisleşmeye başladık. Futbol sahalarının yapımının ardından Aqua park ile belediyemizin sportif tesislere verdiği önemi gözler önüne serdik. Yanı sıra yapımı devam eden ve kısa sürede tamamlanacak olan kapalı spor salonu, yine kapalı yüzme havuzu yapımı devam ediyor. Bu ve benzeri konularda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Seyit Ahmet Bağcı ile bilgi alışverişinde bulunduk."
(CK-HO-Y)

28.01.2013 16:10:38 TSI

Editör: Wan Haber