Samsun'un Bafra ilçesinde eski TEKEL Deposu binasından kablo çalan zanlı suçüstü yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hacınabi Mahallesi'nde bulunan eski TEKEL Deposu'nda Hamdi D.yi( 20) suçüstü yakaladı. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Bafra T Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

İNŞAATTAN KABLO HIRSIZLIĞI
Bafra Emniyet Müdürlüğü ekiplerine, Mevlana Mahallesi Hitit Sokak'ta bulunan bir inşaatta hırsızlık yapıldığı ihbarı geldi. İhbarı değerlendiren polis ekipleri inşaatta C.E. (35) isimli şahsı 300 lira değerinde bakır kablo ve üzerinde bulunan suç aleti pense ile birlikte suçüstü yakaladı.
Polis tarafından gözaltına alınan C.E., emniyetteki ifadesinin ardından savcılığa sevk etti.

KÖMÜR HIRSIZLIĞI
Samsun'un Bafra ilçesinde bir depodan kömür çalan şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Çilhane Mahallesi Ali Kale Caddesi'nde bir vatandaş, polise, evinin karşısında bulunan depodan dört tekerlekli sebze arabası ile birlikte kendisine ait 22 torba kömürün çalındığı ihbarında bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar neticesinde B.Ş.(31), S.D. (31) ve F.K. (29) dört tekerlekli sebze arabası ve 22 torba kömürle yakalandı. Yakalanan zanlılar polis tarafından gözaltına alındı. Emniyete ifadesi alınan zanlılar savcılığa sevk edildi.
(ŞU-SLH-Y)

15.01.2013 10:00:36 TSI

Editör: Wan Haber