Basketbol Adamları Derneği (BAD) Yönetim Kurulu'nun basketbol dünyasında başarılı olan kişi ve kuruluşlara verdiği "Geleneksel Basketbol Oscarları" 2011/2012 ödülleri sahiplerini buldu.
Basketbol Adamları Derneği Genel Başkanı Avni Erboy, yaptığı açıklamada, basketbola hizmetlerinin her alanda artarak devam edeceğini belirterek, "Basketbol dünyasına emeği geçenlerin manevi olarak ödüllendirmeyi amaçlayan, yarışma olmayıp büyük jüri ile yönetim kurulumuz tarafından verilen Basketbol Oskarları, her yıl olduğu gibi bu yıl da titiz bir çalışma sonucunda hak ettiği inananlara veriliyor. Bu yıl da, büyük jüri tarafından 125 aday arasından seçilip yönetim kurulumuzun onayıyla verilen Basketbol Oskarları'nı alanları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi.
BAD tarafından spor şeref ödülüne laik görülen İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu ise çok amaçlı spor salonları ile yatırımlarına devam edeceklerini söyleyerek, "Daha çok vatandaşımızın sporla uğraşması için çok amaçlı spor salonları yapıyoruz. Bu amaçla şuana kadar 21 tane salon yaptık. Ne kadar çok çocuğumuzu spora yönlendirirsek ülke olarak o kadar çok başarılı oluruz. Yeni bölgelerimiz ve semtlerimize de bu projeler ile yatırımlarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.
(EA-MFS-MFS-S)

28.01.2013 22:11:28 TSI

Editör: Wan Haber