Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı Gölyaka Köyü'nde gençler arasında çıkan tartışmada bir kişi iki kardeşi bıçakla yaraladı. Kardeşlerden birinin durumu ağır olduğu bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Orhangazi'ye bağlı Gölyaka Köyü'nde yaşayan İbrahim Demir (25) ve ağabeyi Süleyman Demir (31) ile aynı köyden İsmail C. (25) ile köyün meydanında karşılaştı. Daha önce babalarının arasında sorun yaşanan Süleyman Demir ve İsmail C. tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönünce İsmail C.bıçakla iki kardeşi yaraladı.
KALBİNE İSABET ETTİ
Süleyman ve İbrahim Demir kardeşler 112 Acil Servis ambulansıyla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalçasından bir ve karın boşluğundan iki bıçak darbesi alan İbrahim Demir Orhangazi Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İkisi göğsünden olmak üzere karnından ve kolundan 5 bıçak darbesi ile yaralanan Süleyman Demir ise Orhangazi Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından hayati tehlike kaydıyla Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kamyonculuk yaptığı belirlenen Süleyman Demir'in kalbinde yırtık olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu, kardeşinin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Demir kardeşlerin haberini alan yakınları ise hastaneye akın etti. Baba Necdet Demir hastanede gözyaşlarına hakim olamadı.
Olayı haber alan Orhangazi Jandarma Komutanlığı ekipleri ise Gölyaka Köyü'ne giderek iki kardeşi bıçakladığı belirlenen İsmail C.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(MÖ-İHS

21.01.2013 10:18:21 TSI

Editör: Wan Haber