Aydın'ın Köşk İlçesi'ne bağlı Cumayanı Köyü'nde kahvehaneden gelen babasına koşan 4 yaşındaki Yunus Emre Girgin, babası İsmail Girgin'in (40) kullandığı kamyonetin altında kaldı. Yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaza, Köşk İlçesi'ne bağlı Cumayanı Köyü'nde dün (Pazar) saat: 23.00 sıralarında meydana geldi. Çiftçilikle uğraşan ve 5 yıl önce evlenen İsmail Girgin (40), arkadaşlarıyla bir süre köy kahvehanesinde oturduktan sonra 09 U 2159 plakalı kamyoneti ile evine gitmek için yola çıktı. İsmail Girgin evin önüne geldiğinde annesi ile birlikte komşularına misafirliğe giden 4 yaşındaki oğlu Yunus Emre Girgin, "Yaşasın babam geldi" diyerek dışarı çıktı. Kamyonetini park etmek için geri manevra yapan İsmail Girgin, oğlunu fark etmeyerek çarptıktan sonra üzerinden geçti. Birşeye çaptığını anlayan baba İsmail Girgin, araçtan indiğinde oğlunu kanlar içinde gördü.
Paniğe kapılan baba, kucakladığı oğlunu kamyonetiyle DenizliAydın Karayolu'na kadar götürdü. Bu sırada haber verilen ambulans yolda babayı karşılayarak, ağır yaralı Yunus Emre'yi Aydın Devlet Hastanesi'ne götürdü. Talihsiz çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.
KENDİ ELLERİYLE TOPRAĞA VERDİ
Babasının kullandığı kamyonetin altında kalarak yaşamını yitiren Yunus Emre Girgin, köy camiinde kılınan canaze namazı sonrası, köy mezarlığına defnedildi. Evladını kendi elleriyle toprağa veren İsmail Girgin, yakınlarının yardımıyla ayakta durdu.
(SK-İK)

17.12.2012 16:15:19 TSI

Editör: Wan Haber