Adana'da borçlarından dolayı bunalıma giren oto kiralama dükkanı sahibi bir adam, iş yerinde kafasına dayadığı av tüfeği ile intihar etti. Olay yerine gelen 13 yaşındaki kızının "Ben şimdi kime baba diyeceğim" feryatları ise yürekleri dağladı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbet Mahallesi Ordu Caddesi üzerindeki bir oto kiralama dükkanında meydana geldi. İşyeri sahibi Mustafa Karadeniz, borçlarından dolayı bunalıma girdi. Karadeniz, sabah saatlerinde işyerine geldikten sonra ortağını bir yere gönderdi. Dükkanda yalnız kalan Karadeniz, kafasına dayadığı av tüfeği ile intihar etti. Olay yerine hayatını kaybeden Karadeniz, "Yengenize söyleyin yazlığı satmasın, üzerine alsın. Ramiz (ortağı) seni de yarı yolda bıraktığım için özür dilerim" yazılı not bıraktığı ortaya çıktı.
Olayı duyar duymaz işyerine gelen Karadeniz'in eşi Ayşe Karadeniz ve 13 yaşındaki kızı Elanur Karadeniz'in ağıtları yürekleri burktu. Küçük Elanur, "Neden yaptın baba? Ben şimdi kime baba diyeceğim" diyerek feryat etti ve gözyaşlarına boğuldu. Ayşe Karedeniz ise "Ciğerim neden yaptın? Ciğerimi yaktın" diye ağıt yaktı.
(SZP-AKL-Y)

30.01.2013 10:22:50 TSI

Editör: Wan Haber