Samsun'da 7. kattan düşerek hayatını kaybeden 17 yaşındaki genci babası oğlunun tabutunu biran olsun bırakmayarak son yolculuğuna uğurladı.
Samsun'da 7. kattan düşerek hayatını kaybeden Çağrı Gür'ün cenazesi memleketi Tokat'a getirildi. Çağrı'nın yakın arkadaşları camide gözyaşlarına boğuldu. İki çocuk babası Murat Gür ise metanetini korumaya çalıştı. Gencin cenazesi öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında Dokuztaşlar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Baba Gür, oğlunun tabutunu biran olsun bırakmadan taşıdı.
Samsun'da bir baklavacı ustası olarak çalışan acılı baba Murat Gür, oğlunun soğuk algınlığı nedeni ile ilaç alarak evde istirahat ettiğini belirterek, "İşyerine gittiğimde oğlumu aradım 'halsiz' olduğunu söyledi. Doktora götüreyim mi dedim? İşimi bitirdikten sonra gelmemi istedi. Yaklaşık yarım saat sonra tekrar aradım. Telefonu açmadı. Ondan sonra emniyetten aradılar eve gelmemi söylediler. Eve gittiğimde balkondan düştüğünü söylediler. Hatta alt kattaki bayan balkonda demire yaslanmış şekilde sigara içerken görmüş. Olayda intihar yok. İntihar edecek bir çocuk değildi. Herhangi bir sorunu yoktu. Abisi ile birlikte Samsun'da çalışıyordu" dedi.
(Nİ-SLH-ÖZ-Y)

29.01.2013 13:30:24 TSI

Editör: Wan Haber