Merhum babaları Hacı Hüseyin Uysal adına oğulları tarafından Salihli Devlet Hastanesi'ne 40 Bin TL bağışta bulunuldu.Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Gürsoy ve İdari ve Mali İşlet Müdürü Adem Arslan'ı ziyaret eden hayırseverler, yaptıkları bağışın hastanede nasıl kullanıldığını yerinde incelediler.
Babaları Hacı Hüseyin Uysal'ın kendilerine vefatından sonra bırakılan arsanın satılarak elde edilen parayla hastaneye bağışlanması vasiyetini yerine getirdiklerini söyleyen hayırsever kardeşler Burhan, Üstün ve Ahmet Uysal, bağışın nasıl kullanıldığını da yerinde incelemekten duydukları memnuniyeti belirttiler.
Bağış nedeniyle açıklamalarda bulunan Salihli Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Adem Arslan, "Hayırseverler bize gelerek babalarının bir vasiyetini olduğunu ve bu vasiyeti yerine getirmek istediklerini belirttiler. Biz de hastanemizin ihtiyaçlarını anlattık. Babalarının vasiyeti ile satılan arsadan ele edilen 40 Bin TL'lik bağış hastanemizin daha hijyenik ve modern şartlarda hizmet verebilmesi için zemin kaplamasında kullanıldı. İnşallah hastanemizin diğer katlarındaki zemini de bağışlarla bitireceğiz" dedi.
Başhekim Op. Dr. Gökhan Gürsoy da bağışlarla hastanenin çeşitli birimlerinde yenilenme çalışmalarının yapıldığını hatırlatarak; " Hastanemizin günümüz koşullarına uyması hastalarımızın sağlıklı ortamda tedavi görmeleri için birinci katta yaklaşık bin metrekarelik zemin bu bağışla yenilendi. Koridorlar hem daha temiz hem daha ferah ve daha aydınlık oldu "dedi.
(ES-AH-Y)

31.01.2013 13:16:59 TSI

Editör: Wan Haber